Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
DACIA akkumulátorok

DACIA akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Dacia autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

DACIA
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
1

A Dacia modellek a megbízhatóság és az egyszerűség jelképei, olyan autókkal, mint a Dacia 1300, amely a múlt emlékét őrzi, vagy a modern Dacia Logan, amely a gazdaságos és praktikus közlekedést teszi lehetővé. A Dacia 1310 és a Dacia Solenza is a hatékonyságot és a funkcionalitást hozza el.

Minden Dacia típusnak megfelelő típusú akkumulátorra van szüksége, famelyet a motor jellege és a start-stop rendszer jelenléte befolyásol. A választható akkumulátor márkák között megtalálhatók a megbízható Varta, az innovatív Bosch, a minőségi Kraftmann, valamint a hatékony Perion, ABS, Polarix, Exide és Dynac.

A különböző Dacia modellekhez eltérő kapacitású, indítóáramú és kapcsolású akkumulátorokra van szükség. A gazdaságos Dacia Logan és a kompakt Dacia Solenza típusokhoz megbízható és hatékony akkumulátorok illenek, hogy a mindennapi közlekedés során is megbízhatóan működjenek.

A tágas Dacia 1300 Kombi és a praktikus Dacia 1310 típusokhoz magas kapacitású és stabil akkumulátorok kellenek, hogy a megnövekedett terhelés és a hosszú utak során is optimális teljesítményt biztosítsanak. Az összes Dacia típus általában 12 V feszültséget igényel a stabil működéshez. A gépekhez választott akkumulátorokat a modellek sajátosságaihoz igazítják, hogy a megbízható és zavartalan működés mindig garantált legyen.

Legyen szó a hagyományos Dacia 1300-ról vagy a modern Dacia Logan-ról, az alkalmazott akkumulátorok elengedhetetlenek a megbízható és gazdaságos közlekedési élményhez. A Dacia modellek egyszerűségét és funkcionalitását ötvözve a minőségi akkumulátorokkal a megbízhatóság és a kényelem garantált. Az autók minden típusa optimálisan működik, legyen az egy kompakt Dacia Solenza vagy egy tágas Dacia 1310 Kombi modell.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.